top of page

Woning met Magazijn in Dentergem

Wakkensesteenweg 49 - 8720 Dentergem

Prijs op aanvraag

Woonhuis met magazijn.

Gedetailleerde Beschrijving

Ontdek deze veelzijdige eigendom langs de Wakkensesteenweg 49 te Dentergem, die een goede mix biedt tussen wonen en ruimte voor professionele activiteiten.
Woning: Bij binnenkomst leidt de inkomhal naar een veelzijdige ruimte die kan dienen als bureau of extra slaapkamer. De living heeft een aparte bureauhoek voor werk of ontspanning. De keuken met eethoek grenst aan een veranda, ideaal voor ontspanning. Een bijkeuken en berging bieden extra opslagruimte. Let op: verdere afwerking van het woonhuis is vereist.
Slaapkamers en Badkamer: Boven zijn er twee comfortabele slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer.
Dakverdieping: De dakverdieping biedt een onafgewerkte duplex ruimte die naar eigen smaak kan worden afgewerkt, waardoor er extra leefruimte ontstaat.
Bijgebouw: Het bijgebouw herbergt extra bureaus en hobbyruimtes, waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor creatieve en professionele activiteiten.
Energielabel D:
Perceel: De woning en het magazijn staan op een perceel van 1297m².
Magazijn: Een ruim magazijn van 225m² biedt opslagruimte, met mogelijkheid tot uitbreiding dankzij een volwaardige tweede verdieping van nog eens 225m². Een tweede toegang via de Vijvestraat maakt het ideaal voor diverse zelfstandige activiteiten, zoals een installatiebedrijf, wellness, fitness of een uit de hand gelopen hobbyruimte.
Kom deze eigendom ontdekken en zie de mogelijkheden voor uzelf! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

 Details

Gevels

Aantal Slaapkamers

Aantal badkamers

3

1

Terras

Ja

Bewoonbare Oppervlakte

366

Beschikbaar vanaf

Akte

Buurt Type

Omgeving - Scholen

Omgeving - Openbaar vervoer

Bodemattest

Dagvaarding

Bouwvergunning

Voorkooprecht

Verkavelingvergunning

Ja

Neen

Ja

Neen

Neen

Contact gegevens

Email

Contact Nummer

0472 92 67 52

Adres

Wakkensesteenweg 49 - 8720 Dentergem

bottom of page