top of page

Landelijke woning met 3 slaapkamers

Oudenaardseheerweg 65 - 9810 Nazareth

Te renoveren

€ 475.000,00

Bungalow

Gedetailleerde Beschrijving

Te koop: Landelijke woning, rustig gelegen aan de Oudenaardseheerweg 65, Nazareth op een perceel van 1200 m² met een straatbreedte van 20 meter en een diepte van 60 meter. Gunstig gelegen in de buurt van winkels, het openbaar vervoer (zowel bus als trein), met eenvoudige toegang tot de N60 en E17 snelweg, en nabij sportfaciliteiten.

Deze woning beschikt over een inkomhal, een woonkamer met haard, een keuken met aangebouwde zomerveranda, drie slaapkamers op het gelijkvloers, een badkamer, een berging en een apart toilet. De zolder biedt mogelijkheden tot uitbreiding (2 extra slaapkamers met dressing, badkamer en toilet (60m²)) en er is ook een aparte garage aanwezig.

De ramen zijn uitgerust met hoogrendementsglas in bestaand Meranti hout, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning. Het dak van de woning: de pannen, het onderdak en de isolatie, is vernieuwd en er is geen asbest aanwezig.

Vanaf de veranda geniet men van de aangelegde mediterrane tuin met palmbomen en vijver. Achteraan de tuin bevindt zich een prachtig prieel in blauwe steen, een oase van rust en sereniteit, met zicht op weiden waar paarden grazen. In de voortuin siert een prachtige fontein in blauwsteen met 4 armen.

De woning wordt verwarmd via een CV met stookolie, wat een kans biedt voor kopers om het verwarmingssysteem te moderniseren als onderdeel van een renovatie.

De elektrische installatie is echter niet conform gekeurd, wat aandacht vereist bij de renovatie. De woning heeft een EPC-score van D, wat duidt op een redelijk niveau van energie-efficiëntie, maar verbeteringen zijn mogelijk. Het installeren van zonnepanelen kan een waardevolle upgrade zijn die niet alleen de energie-efficiëntie verhoogt maar ook de energiekosten kan verlagen.

Naast een regenwaterput beschikt deze woning ook over een boorput met aansluiting.

Deze bungalow biedt een uitstekende kans voor kopers die bereid zijn te investeren in een renovatie om een huis uit de jaren 70 te transformeren naar een woning die voldoet aan moderne comfort- en energienormen.

 Details

Gevels

Aantal Slaapkamers

Aantal badkamers

4

3

1

Terras

Ja

Bewoonbare Oppervlakte

1

Beschikbaar vanaf

Te bespreken

Buurt Type

Omgeving - Scholen

Landelijk

Omgeving - Openbaar vervoer

Bodemattest

Dagvaarding

Bouwvergunning

Voorkooprecht

Verkavelingvergunning

Ja

Neen

Ja

Neen

Ja

Contact gegevens

Email

Contact Nummer

0472 92 67 52

Adres

Oudenaardseheerweg 65 - 9810 Nazareth

bottom of page