top of page

Gelijkvloerse woning te Deinze

Pieter-Kintsstraat 10 - Deinze

Te renoveren

VERKOCHT

bungalow

Gedetailleerde Beschrijving

Wij presenteren u deze gelijkvloerse woning gelegen aan de Pieter Kintsstraat 10 in Deinze. Deze woning biedt u een rustige en vredige omgeving, gelegen vlakbij de Leie.

De woning werd gebouwd in 1978 en beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een gezellige woonkamer met haard, een aparte keuken, een nachthal met drie comfortabele slaapkamers en een badkamer. Bovendien beschikt de woning over een inpandige garage en wasruimte, waardoor u gemakkelijk uw auto kan parkeren. Met een bewoonbare oppervlakte van 146m² biedt deze woning u en uw gezin meer dan genoeg ruimte en comfort.

De woning beschikt tevens over een aparte garage en een ruime tuin met oprit. De grondoppervlakte van deze woning bedraagt 780m². De tuin biedt u de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Het EPC-label van deze woning is D, wat betekent dat deze woning een beetje renovatieliefde nodig heeft. Dit biedt u de perfecte kans om de woning helemaal naar uw eigen smaak te renoveren en aan te passen.

Kortom, deze gelijkvloerse woning is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving in Deinze. Mis deze kans niet en neem snel contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

 Details

Gevels

Aantal Slaapkamers

Aantal badkamers

4

3

1

Terras

Ja

Bewoonbare Oppervlakte

146

Beschikbaar vanaf

Na akte

Buurt Type

Omgeving - Scholen

Residenteel

Ja

Omgeving - Openbaar vervoer

Ja

Bodemattest

Dagvaarding

Bouwvergunning

Voorkooprecht

Verkavelingvergunning

Ja

Nee

Ja

Nee

Ja

Contact gegevens

Email

Contact Nummer

0472 92 67 52

Adres

Pieter-Kintsstraat 10 - Deinze

bottom of page