top of page

Open bebouwing te Eke

Parkwijk 56 -9810 Eke

Goede staat

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Open bebouwing

Gedetailleerde Beschrijving

Ben jij op zoek naar een woning met een toplocatie? Zoek niet verder dan deze open bebouwing gelegen in de rustige en groene Parkwijk 56 te Eke.

Het treinstation van Eke/Nazareth is op een steenworp afstand en de N60 zorgt voor een vlotte verbinding met nabijgelegen steden en gemeenten.

Deze open woning biedt enorm veel potentieel. Hoewel ze wat opfrissing kan gebruiken, biedt het veel ruimte en comfort voor het hele gezin.

Geniet van de zonnige tuin, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag werken. De veranda biedt een extra ontspanningsruimte en is perfect voor koude winterdagen of gezellige avonden met vrienden.

De woning beschikt over een inkomhal, toilet, living, keuken, bijkeuken en een inpandige garage. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Parkeren is nooit een probleem, dankzij de oprit voor één wagen. Bovendien zijn er zonnepanelen en elektrische verwarming aanwezig, waardoor je energiekosten laag blijven.

Gelegen in een rustige en groene buurt, biedt deze woning het beste van beide werelden: rust en sereniteit, gecombineerd met alle voorzieningen en nabijheid van winkels.

Energielabel E (mits verwarming om te vormen, makkelijk aan te passen naar B label) - Bewoonbare oppervlakte 140m² - Grondoppervlakte 700m²

Mis deze kans niet om misschien jouw toekomstige woning te bezitten en boek vandaag nog jouw bezichtiging!

 Details

Gevels

Aantal Slaapkamers

Aantal badkamers

4

3

1

Terras

Ja

Bewoonbare Oppervlakte

140

Beschikbaar vanaf

Te bespreken

Buurt Type

Omgeving - Scholen

residentiëel

Ja

Omgeving - Openbaar vervoer

Ja

Bodemattest

Dagvaarding

Bouwvergunning

Voorkooprecht

Verkavelingvergunning

Ja

Neen

Ja

Neen

Ja

Contact gegevens

Email

Contact Nummer

0472926752

Adres

Parkwijk 56 -9810 Eke

bottom of page