top of page

Energiezuinig Gelijkvloers Appartement

Drapstraat 18 - 9810 Nazareth

Appartement

Nieuwbouw

€ 900,00

Gedetailleerde Beschrijving

Energiezuinig Gelijkvloers Appartement in Nazareth - Drapstraat 18.

Ontdek dit moderne, gelijkvloerse appartement in het hart van Nazareth. Met een E-peil van 20 staat energiezuinigheid centraal in deze woning. De locatie is ideaal, dichtbij winkels, openbaar vervoer zoals bus en trein, en biedt snelle toegang tot de N60 en E17. Sportfaciliteiten bevinden zich ook in de nabijheid, waardoor het appartement een perfecte keuze is voor actieve bewoners.

Kenmerken van het appartement:
Eigen inkomhal, woonkamer met open keuken met aansluitende berging: Ideaal voor extra opslag of het plaatsen van een wasmachine en droger. Twee ruime slaapkamers. Een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel, wat extra luxe en gemak biedt, tweede berging, een zonnig terras aan de achterzijde en voortuin aan de straatzijde. Dubbele garagebox: Uitgerust met een liftsysteem, biedt deze veilige parkeerruimte voor uw voertuigen.

Dit appartement is volledig instapklaar: recent geschilderd, voorzien van een uitgeruste keuken, parketvloeren, verlichting en gordijnrails. Hierdoor kunt u direct genieten van uw nieuwe thuis zonder extra investeringen.

De huurprijs voor dit comfortabele appartement bedraagt €900 per maand, met een bijkomende kost van €80 voor de dubbele garagebox en €50 voor gemeenschappelijke kosten.
De woning is beschikbaar vanaf 1 september 2024.

Bent u geïnteresseerd in een bezoek of heeft u vragen? Neem vandaag nog contact op via 0472 92 67 52.

 Details

Gevels

Aantal Slaapkamers

Aantal badkamers

Terras

Property Type

2

1

Ja

Tuin

Ja

Bewoonbare Oppervlakte

90

Beschikbaar vanaf

01.09.2024

Buurt Type

Omgeving - Scholen

Centrum

Ja

Omgeving - Openbaar vervoer

Ja

Contact informatie

0472 9 67 52

Contact gegevens

Email:

 Gsm :

0472 9 67 52

bottom of page